Köpa valp

Vi har en liten uppfödning som hobby och vi har parat Zilwi med Sigge 9 december 2017 och hoppas nu på valpar omkring 10 Februari 2018. Är ni intresserade av valp vill vi gärna ha intresseanmälan ifylld här i första hand,mail går oxå bra innehållande följande:

Familjesituation,ålder på ev hemmaboende barn, tidigare erfarenheter av hund, allergier ,fritidsintressen och lite hur ni har tänkt er dom första 6 viktiga valpmånaderna ,hur dom kommande åren skall fungera med en hund i familjen.Och sist men inte minst,önskemål tex tik eller hane.

Ni kanske tycker att det är mycket information jag kräver men att valparna kommer till dom bästa hemmen som finns är så viktigt. Därför säljer vi inga valpar i turordning utan läser igenom alla mail och väljer efter våran magkänsla ut dom som vi tror blir bäst och mest passande för valparna.Det är så viktigt att valparna och deras nya familj passar ihop.

Vi kommer att kontakta berörda när valparna är födda och vi ser vad det blivit. Tyvärr kommer det inte att räcka till alla som vill köpa denna gången.Intresselistan är stängd. Intresset för valpar har varit enormt stort och jag är så glad att så många vill ha en liten cockerpoo i sitt liv. Har ni frågor efter att listan har stängts så finns telefon och mailadress på kontakt sidan.