Intresselistan är nu stängd!

Köpa valp

Intresselistan öppnas 191101

Vi har en liten uppfödning som hobby och har endast en tik.Är ni intresserade av valp vill vi gärna ha intresseanmälan på mail innehållande följande:

Familjesituation,ålder på ev hemmaboende barn, tidigare erfarenheter av hund, allergier ,fritidsintressen och lite hur ni har tänkt er dom första 6 viktiga valpmånaderna ,hur dom kommande åren skall fungera med en hund i familjen.Och sist men inte minst,önskemål tex tik eller hane.

Ni kanske tycker att det är mycket information jag kräver men att valparna kommer till dom bästa hemmen som finns är så viktigt. Därför säljer vi inga valpar i turordning utan läser igenom alla mail och väljer efter våran magkänsla ut dom som vi tror blir bäst och mest passande för valparna.Det är så viktigt att valparna och deras nya familj passar ihop.

Vi kommer att kontakta berörda när valparna är födda och vi ser vad det blivit. Tyvärr kommer det inte att räcka till alla som vill köpa.Vi har planer på en sista kull på Zilwi som isåfall förväntas komma i början av december 2019. Det innebär att valparna är leveransklara i början av februari. Men, detta förutsätter att allt blir som vi tänkt oss och det vet ni ju säkert själva att det inte alltid blir så.Mycket kan hända på vägen. Intresset för valpar är enormt stort och jag är så glad att så många vill ha en liten cockerpoo i sitt liv.Alla har  lika stor chans om rätt förutsättningar finns för ett bra liv ihop med en valp från Zilwi!